Mmm

Photo: Anne Valeur

Mmm består av oss to - Ida og Johanne. Vi begynte å lage musikk sammen høsten 2010. Kjøpte noen synther, en macbook, sampler og vokalbokds og så satte vi i gang på oppdagelsesferd. Dette har resultert i en rekke låter og vi jobber hele tiden med nytt materialet. Vi lar oss inspirere av ting som heftig natur, Sebastien Tellier og lange frokoster, og utrykket har blitt en form for kjølig og melodiøs popmusikk. Vår første konsert var våren 2011 og vi  har siden spilt flere konserter bla. Camp Indie på Rockerfeller, Musikkens dag, by:Larm 2012 og Norwegian Wave Night i Berlin.


Sagt om Mmm:


The duo Mmm from Oslo, Norway plays lovely electropopmusic. Electro? Pop? Music? No, not in a Robyn vs Röyksopp-kind-of-way. Lean back and picture yourself on a beach on a beautiful summer day. If you add the Nordic coolness and some extremely catchy tunes, you have Mmm in a nutshell. You have to catch this act, my friend. If you like the movie mystic of David Lynch and the music of Kate Bush at the same time, do yourself a favour: Check out Mmm.
(Erick Ellectrick - furoreiharare.com)

Mmm er de to jentene Ida og Johanne, som leker seg med musikk. De kjøpte noen loop-pedaler og synther, og satte i gang på oppdagelsesferd. Resultatet er blitt en kjølig, men fengende samling poplåter. Duoen har ikke spilt mange konsertene, men vi kan garantere at det kommer til å bli mange flere etter denne kvelden.(Camp Indie på Rockefeller - øyafestivalen.no)


Gikk du glipp av releasefesten vår (Hiawata!) forrige uke? Stakkars deg. For der debuterte Oslos mest sjarmerende band. Oslos friskeste champagnepust på år og dag. For ikke snakke om bandet med Oslos beste ABBA-cover. Fantastiske Johanne og Ida tar over plassen til Munn til munn metoden(MTMM). Flaks. De har nesten samme navn. (skrev Hiawata om oss etter vår første oppvarmingsgigg på Internasjonalen, før konserten på Revolver.)

Johanne Isefiær McDougall og Ida Eline Tangen er Mmm - en deilig blanding av 80-talls synthpop og ny chillwave. Veldig unorsk, som man pleier å si! Og det liker vi. Dessuten er de jo særdeles stilige, og hva passer vel bedre i en klesbutikk, enn to stilige jenter som spiller sval sommermusikk? Vi gleder oss til å døse i ettermiddagssola med Mmm... (Radionova 10 Lucky)